• groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Ruilen en retourneren

Heeft u een bestelling op onze webshop gedaan en wilt u deze retourneren? Dat mag!

Zichttermijn en recht op herroeping

Binnen veertien dagen na levering mag de koopovereenkomst zonder reden worden ontbonden. Het ontbinden van de koopovereenkomst kan door het product binnen de zichttermijn van veertien dagen te retourneren.

Artikelen kunnen worden geretourneerd per post. In dat geval komen de kosten van het retourneren voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen ongeveer €6,95 indien gebruik wordt gemaakt van PostNL. De artikelen mogen worden geretourneerd naar:

 

Schutrups Exloo

Zuiderhoofdstraat 13

7875 BW Exloo

 

Retourneren mag ook kosteloos in de winkel van Schutrups Exloo. In dat geval moeten de meegeleverde formulieren (factuur en retourformulier) worden meegenomen.

Voorwaarden

Voor het retourneren bij Schutrups Exloo gelden de volgende voorwaarden:

 

 – Het artikel wordt binnen veertien dagen na levering geretourneerd.

 – Het meegeleverde retourformulier is zo volledig mogelijk ingevuld.

 – Het artikel is in de originele staat en compleet.

 – Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen is uiteraard toegestaan).

 – Het artikel wordt teruggestuurd in een papieren verpakking of een kartonnen doos, zodat de schoenendoos zo intact mogelijk blijft. Als de doos te gehavend retour bij ons komt zullen wij €20,00 in rekening brengen. 

 

Indien je het artikel langer dan veertien dagen op zicht heeft gehouden, is de zichttermijn verstreken en kan de koopovereenkomst niet meer worden ontbonden.

Terugbetaling

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag binnen veertien dagen terug. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor rekening van de klant.

Stuurt u de gehele bestelling retour en is de bestelling naar het buitenland gestuurd? Dan ontvangt u ook de betaalde bezorgkosten terug. Ook hierbij geldt dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn.

Indien het artikel of de schoenendoos beschadigd wordt geretourneerd, brengen wij hiervoor €20,00 in rekening**. Onder beschadiging van het artikel valt slijtage of schade door het meer gebruiken dan nodig om te beoordelen of u het product wilt houden. Bij beschadiging van de schoenendoos valt het retourneren zonder papieren verpakking of kartonnen doos, d.w.z. dat de schoenendoos niet mag worden dichtgetapet.

Retourformulier

Bent u uw formulieren kwijt? Download hier een Retourformulier.

Lukt dit niet stuur dan een e-mail naar webshop@schutrups.nl of neem telefonisch contact op met telefoonnummer 0591-549093.

Garantie

Is de zichttermijn van veertien dagen verlopen, maar gaat het product kapot terwijl u het normaal hebt gebruikt*? Neem dan indien mogelijk zo snel mogelijk contact met ons op. In dat geval kunnen wij tijdig optreden en een gratis reparatie of nieuw product aanbieden.

* Onder normaal gebruik wordt verstaan: dat wat je mag verwachten van het product. Wat verwacht mag worden van een product is afhankelijk van de prijs, het soort product en het merk.

Onder normaal gebruik behoort ook het juist onderhouden van schoenen. Indien de schoenen niet goed worden onderhouden, kunnen de schoenen sneller kapot gaan. In dat geval kan er geen aanspraak worden gedaan op garantie.

** Bij beschadiging van het artikel of de schoenendoos wordt de waardevermindering van de oorspronkelijke prijs afgetrokken.

 

chatImage
Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon